Меню сайту

Гаряча лінія

Гаряча лінія

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Великдень - величне і світле свято для кожного з нас.
Наша шкільна родина теж готується до цього свята. Діти вивчають традиції, звичаї пов'язані з Великоднем та створили виставку творчих робіт.
Нехай величне весняне свято наповнить наші серця радістю і добром та об'єднає задля Перемоги та миру на нашій землі.

 

... Читати далі »

Переглядів: 62 | Додав: Juliaa | Дата: 25.04.2023 | Коментарі (0)

У рамках реалізації Стратегії розвитку читання на 2021-2025 роки «Читання як життєва стратегія» здобувачі освіти Новознам’янської гімназії доєднались до довготривалого проєкту «Буккросинг».

Як пояснила бібліотекар та організатор шкільного етапу нового читацького заходу Н. І. Петрова: «Буккросинг» – це рух книг. Ідея проєкту полягає в тому, що ви, прочитавши книгу, не відкладаєте її в шафу, а передаєте далі іншому читачеві. Так починається довгий ланцюжок знайомства з книгою. Кожен, хто приєднався до буккросингу, у свою чергу, повинен залишити власну книгу, можливо, вона потрапить до того, кому найбільше потрібна. Обмінятися улюбленими літературними творами можна, скориставшись полицею в коридорі нашої гімназії. У вас є цікава книжка, яку ви вже прочитали? Не «замикайте» її сумувати у шухляді. Несіть до нас і її зможуть прочитати ваші друзі!»

Сподіваємось, що започаткований нами проєкт спросту ... Читати далі »

Переглядів: 65 | Додав: Juliaa | Дата: 25.04.2023 | Коментарі (0)

5 квітня учні 8-9 класів Новознам’янської гімназії Піщанської сільської ради взяли участь у профорієнтаційній екскурсії до Кременчуцького фахового коледжу транспортної інфраструктури та технологій. Учнів гімназії тепло зустріли студенти та викладачі коледжу, пригостили гарячим чаєм та смачними цукерками, а потім відбулося знайомство з одним із найстаріших навчальних закладів нашого міста. Перед учнями виступила директорка коледжу Білокінь І.М., справжній фахівець своєї справи, яка цікаво, змістовно розповіла про свій освітній заклад, про роль залізничного транспорту в житті нашої країни. Далі екскурсія продовжилась в навчальних аудиторіях, з учнями спілкувалися викладачі коледжу Дудка В.І, Береговий М.В., методисти Бікмуліна Т.І. та Зубенко Ю.А., заввіділенням вагонного господарства Распопова Л.Р., студенти. Під час екскурсії школярі спілкувалися з представниками різних професій, які працюють в транспортній інфраструктурі. Учні залишилися задоволені цією екскурсією, отриманою інформацією, бо вона дозволяє активізувати професійне самовизначення дев’ятикласників, розвивати пізнавальну активність та розширювати кругозір про світ професій.

                                                                                                            ... Читати далі »

Переглядів: 68 | Додав: Juliaa | Дата: 25.04.2023 | Коментарі (0)

Здоров'я - одна з основних умов щастя людини

Сучасний світ відкриває перед нами великі можливості. Ми поспішаємо жити,не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя. Лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю, і лише здорова людина приносить користь суспільству. Тож напередодні Всесвітнього дня здоров’я у бібліотеці Новознам'янської гімназії був організований та проведений виховний захід «Здоровий спосіб життя – шлях для всіх». Для здобувачів освіти створено книжкову виставку-заклик «Про здоров'я треба знати, про здоров'я треба дбати»,на якій до уваги відвідувачів бібліотеки представлено книжкові та періодичні видання. Всі експонати стосуються безпеки життєдіяльності людини, фізичної культури, гігієни, а також згубного впливу шкідливих звичок на становлення особистості. Учні 6 класу продемонстрували свої інтелектуальні знання в онлайн-вікторині «Здоровим бути модно». На ілюстрованих кроках до здоров’я висловили бажання вести активний спосіб життя, розвивати необхідні уміння та навички, які зменшують схильність до ризикованої поведінки. Особливу увагу звернули на профілактику таких шкідливих звичок як лихослів’я та куріння. Статистичні дослідження свідчать про те, що учні не мають чітких уявлень про способи зміцнення здоров’я, тому вчителем основ здоров’я Петровою Н.І. були створені інформаційні буклети про здоровий спосіб життя. У нашій гімназії ведеться постійна просвітницька робота, яка допомагає учням зрозуміти,наскільки важливо для їхнього організму вести здоровий спосіб життя. 

                                                                                                    ... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: Juliaa | Дата: 25.04.2023 | Коментарі (0)

Відео можете переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=HK0WgSenXFA

Переглядів: 67 | Додав: Juliaa | Дата: 01.04.2023 | Коментарі (0)

24 березня об 11:00 відбудеться онлайн-лекція для школярів про правила безпечної поведінки на дорогах в темний час доби, особливо за умови відсутності електроенергії та освітлення на вулицях міст і селищ.
 
Спікер: Інспектор ювенальної превенції Олександр Сергієнко прочитає коротку лекцію про основні правила поводження на дорозі і про те, як правильно користуватися світлоповертальними браслетами та наліпками, щоб водій зміг побачити дитину на дорозі.
 
Лекція пройде в межах соціального проєкту «Безпека в дії», який започаткували Укргазвидобування Institute of Partnership and Sustainable Development та Ювенальна Поліція України

Трансляція лекції буде відбуватися на YouTube каналі за посиланням https://www.youtube.com/@NaftogazUkraine
 
Але лекцією все не закінчується, ми разом з усіма партнерами оголошуємо конкурс малюнків серед дітей на тему: "Правила поведінки дітей на дорозі у темний або світлий час доби".

Відправити малюнки можна поштою: м. Київ, відділення Нової пошти №72, Теплюк Анастасія Ігорівна, 0958080451
або відсканувати та відправити на електрону пошту drd@ugv.com.ua.
Переможці отримають заохочувальні призи від Укргазвидобування.
 
Результати конкурсу оголосимо: 7 квітня 2023 року на фейбук-сторінці Нафтогаз Сталий Розвиток.

                                                                                      ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: Juliaa | Дата: 27.03.2023 | Коментарі (0)

Ще трохи — і для учів Новознам’янської гімназії розпочнуться такі довгоочікувані весняні канікули. Вони триватимуть з 25 березня до 02 квітня.

Під час весняних канікул будьте обережні!

Весняне сонечко і теплі дні кличуть учнів на прогулянки. Кожен планує провести цей час по-різному: розваги, зустрічі з друзями, допомога батькам. Дотримуйтесь правил техніки безпеки! Знання правил поведінки збережуть ваше здоров’я і життя! Бажаємо усім безпечних канікул.

                                                                                                                        Пезентація "Інструктаж. Правила поведінки під ча
		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 191 | Додав: Juliaa | Дата: 24.03.2023 | Коментарі (0)

У Новознам’янській гімназії Піщанської сільської ради в рамках проєкту Президента «Зелена країна» пройшла акція з висадки дерев під назвою «Дерева Перемоги». Ліс– це свіже повітря та чисте довкілля, це здорові діти та гарний настрій. Завдяки лісу зберігається біорізноманіття. Ось і на території нашої гімназії з’явиться шматочок справжнього соснового лісу. Працівниками гімназії дбайливо та з любов’ю було висаджено 40 саджанців сосенок. Дякуємо голові Піщанської громади О.П.Краплині, який вболіває за підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизм, за надані саджанці дерев. Поки вони ще зовсім маленькі, але пройде час – і піднімуться наші сосни, стануть могутніми віковими деревами, живими пам’ятниками історії.

                                                                                                                                                Створюємо ліси разом! ... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: Juliaa | Дата: 24.03.2023 | Коментарі (0)

20 березня День Землі - це миротворча і гуманістична місія. В цей день по всьому світу проходять миротворчі та екологічні акції. Антропогенний вплив людини і війни завдають великої шкоди планеті, яку вона не може сама подолати. Тому День Землі має особливе значення сьогодні, коли наше життя нищить отрута війни.
До цього дня дітлахи дошкільного підрозділу "Капітошка" теж готувалися по своєму.

                                                                                                                                      ... Читати далі »

Переглядів: 88 | Додав: Juliaa | Дата: 24.03.2023 | Коментарі (0)

Минулого тижня дітлахи дошкільного підрозділу "Капітошка" відгадували загадки про весну.
Вчилися малювати фарбами весну. Виконували аплікацію крокусів та ліпили вербові котики.

                                                                                                                                            Презентація "Весна"(тематичний тиждень "Весна")

... Читати далі »
Переглядів: 74 | Додав: Juliaa | Дата: 24.03.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 80 81 »