Меню сайту

Гаряча лінія

Гаряча лінія

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

                                                                                                                                                                            ... Читати далі »

Переглядів: 55 | Додав: Juliaa | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

Зима для птахів – це період великого випробування. Коли надворі починаються холоди, пташкам доводиться нелегко: ті, які не відлітають до теплих країв, змушені утеплювати своє житло і більше часу витрачати на пошуки їжі. Птахи потребують нашої допомоги. І найкращим подарунком для них стане годівничка з кормом. Вже котрий рік учні нашого закладу беруть активну участь в акції "Годівничка", мета якої привернути увагу учнівської молоді до життя зимуючих пернатих і необхідності їх підгодівлі. Кожен клас виготовив та розвісив годівнички на шкільній території та на деревах біля своїх осель. Учні дослідили "смаки" кожного виду зимуючих у нашій місцевості птахів, заготовили відповідні корми та регулярно засипають їх у годівнички, які з нетерпінням чекають на пернатих. Учні гімназії закликають всіх допомогти вижити в голодний і холодний час птахам, які взимку не залишають рідний край. Давайте всі разом збережемо пернатих друзів. Приєднуйтесь до нашої справи! Пам’ятайте: птахи взимку дуже сподіваються на вашу допомогу, а влітку обов’язково віддячать вам сторицею.

                                                                                                                                                                                       ... Читати далі »

Переглядів: 58 | Додав: Juliaa | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

Продовжуючі традиційні виховні години з національно-патріотичного виховання, що проходять у Новознам‘янській гімназії, 10 лютого було проведено виховну годину до Дня Соборності України «Моя країна крокує до Перемоги». На заході були присутні учні 5-9 класів, педагоги закладу освіти, а також військові Збройних Сил України із 503-го окремого батальйону морської піхоти (позивний «Демон» та позивний «Барні») та волонтери. Виховна година була проведена у затишній атмосфері. Під час живого спілкування із військовими учні ставили питання щодо сміливості воїнів, їхнього подвигу на передовій. Захисники поділилися цікавими історіями з передової, а діти заворожено слухали і пишалися тим, що мають можливість поспілкуватися із хоробрими захисниками Батьківщини. Зі словами подяки за їхній героїчний подвиг до бійців ЗСУ звернулася директор гімназії В. І. Бугаєць. Наприкінці заходу учасники виховної години зробили фото на згадку, а бійці подарували учням гімназії маленькі сувеніри з передової!

                                                                                                                                                                           ... Читати далі »

Переглядів: 59 | Додав: Juliaa | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

Учні Новознам’янської гімназії долучилися до Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2023», що проходить цього року в дистанційному форматі. У фестивалі взяли участь учні 5-9 класів. Діти охоче проявляють інтерес до природи, щиро захоплюються її красою, радіють спілкуванню з довкіллям. Спілкуючись з природою, юні натуралісти знаходять незвичайні та чарівні моменти життя навколишнього середовища і фіксують їх в об’єктиві своєї фотокамери. За результатами фестивалю в номінації "Краща фоторобота" призові місця посіли учні 6 класу Горб Дмитро та Біляков Єгор, учні 8 класу Данилейко Данііл та Білий Владислав. Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та впевненості у подальших конкурсних випробуваннях.

                                                                                                                                                                                 ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: Juliaa | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

Дуже важко знайти оселю, в якій би на підвіконні не росли б кімнатні рослини. Багато століть назад наші предки здогадалися покласти насінину в ґрунт не в полі , а в горщик. Ця рослина їх радувала, зігрівала душі в довгі зимові холодні дні. Зараз вирощуються в будинках кімнатні рослини, які привезені з різних країн і континентів. І тому прослідкувати шлях більшості із них – це все одно, що подумки об’їхати навколо світу.
Наші дошкільнята теж вирішили помандрувати в пошуках різних кімнатних рослин.
Здається назва квітки одна, але в кожного вона вийшла своя, унікальна.

                                                                                                                                                                ... Читати далі »

Переглядів: 55 | Додав: Juliaa | Дата: 03.02.2023 | Коментарі (0)

29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут – саме там у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Їх було триста – студентів та гімназистів. Проти них були тисячі – солдатів та матросів більшовицької армії. Нерівний бій під Крутами на декілька днів віддалив захоплення Києва. На полі бою залишилося 250 юнаків і 10 старшин. Бойовий наказ наша молодь виконала.
 Трагічна загибель студентського куреня стала символом патріотизму і жертовності в боротьбі за незалежну Україну. Подвиг українських юнаків, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі...
Любіть Украну, як вірні сини,
Віддати життя їй готові,
Як юні сини, що життя віддали
Під Крутами всі, як герої.
Пам'яті Героїв Крут були присвячені виховні години в Новознам'янській гімназії.

                                                                                                                                                                        ... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: Juliaa | Дата: 03.02.2023 | Коментарі (0)

25 січня у Новознам’янській гімназії пройшли заняття з підтримки та забезпечення психосоціальної допомоги дітям, молоді та сім’ям, які постраждали від війни. Проєкт «Поруч» започаткований Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) разом із Міністерством освіти і науки України, Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії та Всеукраїнським громадським центром «Волонтер». Головна мета проєкту – відновлення через спорт. Спортивну складову проєкту реалізують благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки дитячого фонду УЄФА. Тридцять учнів гімназії від 6 до 15 років працювали в трьох локаціях: вчилися елементам гри в футбол, повторювали, що таке здоровий спосіб життя та вдосконалювали свої вміння відновлювати психоемоційний стан. Заняття пройшли весело та змістовно. Усі учасники тренінгу отримали корисні подарунки.                                                                                                                                                                  ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: Juliaa | Дата: 03.02.2023 | Коментарі (0)

Щорічно 22 січня український народ святкує День Соборності України. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртують нас для здійснення високої мети - миру, Перемоги та процвітання Соборної Незалежної України, надійної запоруки добробуту і щасливого життя її народу. Прийміть щирі вітання зі святом від учнів Новознам'янської гімназії..

                                                                                                                                                                           ... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: Juliaa | Дата: 03.02.2023 | Коментарі (0)

22 січня День Соборності України.
Що таке соборність? Це духовне єднання всіх територій, які історично належали українському народові, єдність і цілісність загальної території України, недоторканність її кордонів. Також соборність означає, що Україна має свою єдину національну державу, яку створює сам народ як вільну, суверенну, демократичну, правову й соціальну.
Дітлахи дошкільного підрозділу "Капітошка" до цієї події підготували малюнки та вивчили віршик.
З такими козачками ми обов'язково переможемо.

                                                                                                                                & ... Читати далі »

Переглядів: 71 | Додав: Juliaa | Дата: 03.02.2023 | Коментарі (0)

20 січня в Новознам’янській гімназії пройшли інформаційні класні години щодо попередження загибелі та травмування людей в результаті пожеж. Учні початкової школи та старшокласники разом з класними керівниками обговорили питання протипожежної безпеки, правила поводження з вогнем, надання першої допомоги постраждалим під час пожежі. Учні запам’ятали, що необережне поводження з вогнем може наробити багато лиха, що потрібно неухильно дотримуватися правил безпеки, а в разі надзвичайної ситуації зберігати спокій та дзвонити рятівникам за номером 101.

                                                                                                                                                                                          ... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: Juliaa | Дата: 03.02.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 80 81 »