Меню сайту

Гаряча лінія

Гаряча лінія

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 18 » ВЕСЕЛКА - Дякуємо з чудовий початок літа та незабутні дні....
13:41
ВЕСЕЛКА - Дякуємо з чудовий початок літа та незабутні дні....

     Червень - перший із трьох місяців літніх канікул. Як все хороше закінчується, так і сьогодні  завершив свою роботу літній пришкільний табір з денним перебуванням «Веселка» при Новознамянському НВК. На початку його роботи здавалося, що він буде нескінченно довгим. Але два насичені  тижні пронеслись як один день.  Яскравими заходами, змістовним відпочинком, цікавими екскурсіями, турботою вихователів, креативними фізкультхвилинками були наповнені табірні дні.  Впродовж 14 днів наші юні-табористи  змагалися, співали, грались, змістовно і весело проводили час. Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне. Для одних - нові враження від місць, в яких вони раніше ніколи не бували, для інших - враження від ігор, конкурсів, які щодня проходили у таборі. Хтось зустрів тут своїх старих друзів, а хтось - нових.

     І ось - ОСТАННІЙ ДЕНЬ ТАБІРНОЇ ЗМІНИ! Так само, як і в перший день, на урочистому закритті табірної зміни прийняли участь вихованці двох загонів. Традиційно всі  зібралися на урочисту лінійку, де підвели підсумки роботи табору. Лінійка завершилася дружним вигуком: "Ура, канікули!!!"

      А потім всі подалися до їдальні ласувати солодкими тістечками.

     В кінці дня директор табору Зимогляд М.Г. ще раз нагадав дітям правила поведінки з техніки безпеки під час літніх канікул.

Сумно, адже закінчилась табірна зміна і вже завтра шкільне подвір’я не зустріне галасливу дітвору!

 

Думаємо, що багатьом батькам, друзям, учням, і просто мешканцям Нової Знамянки було цікаво дізнатися, як відпочивали діти протягом червня в пришкільному таборі. Саме тому ми розміщуємо на нашому сайті цікаві миті табірної зміни 2018 року.

До зустрічі в таборі наступного року!

 

Переглядів: 370 | Додав: Juliaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: