Меню сайту

Гаряча лінія

Гаряча лінія

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Травень » 10 » Подвиг тих, хто віддав своє життя за мирне небо над рідною землею
12:51
Подвиг тих, хто віддав своє життя за мирне небо над рідною землею

Неможливо забути подвиг тих, хто віддав своє життя за мирне небо над рідною землею!

День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – це ті дати, які нагадують нам про безсмертний подвиг  мільйонів, що залишиться у віках, адже він зупинив антилюдську нацистську навалу, яка знищувала все живе на своєму шляху. Ці злочини проти людства неможливо забути!

У Новознам’янському НВК було створено книгу пам'яті до Дня пам'яті та примирення,  до якої увійшли ветерани Другої світової війни та учасники бойових дій,  які є рідними учнів НВК та педагогів закладу.

Серед них: 

Фещенко Василь Петрович, прадідусь Горди Анни, учениці 6 класу, який брав участь у Другій світовій війні, був поранений уламками від гранати в обличчя.

Лихман Микола Іванович, прадідусь Василенко Альони і Жук Мілани, учениць 9 та 2 класу, ветеран Другої світової війни, захисник Ленінграду під час блокади.

Каплін Володимир Федорович, прадідусь Мельник Ангеліни, учениці 2 класу, був полонений німцями з 9 років. Після втечі з полону брав участь у Берлінській битві.

    

    

    

  $IMAGE11$

Попенко Віктор Васильович, прапрадідусь Малашти Віталіни,  учениці 1 класу, який загинув під час битви під Сталінградом.

Шамрай Василь Кузьмич, батько вчителя початкових класів Коваль Галини Василівни, учасник бойових дій, інвалід Другої світової війни,  визволитель Кременчука,  ветеран праці.

Ми пам’ятаємо, схиляючи голови перед обелісками, встановленими на меморіалах Слави, які вшановують загиблих у Другій світовій війні, які відстоювали незалежність нашої держави, бо  й сьогодні Україна на передовій, а її сини відважно й безстрашно ідуть у бій за наше життя, за наше майбутнє!

Переглядів: 135 | Додав: Juliaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: