Меню сайту

Гаряча лінія

Гаряча лінія

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Вітаємо учня 4 класу Новознам’янської гімназії Піщанської сільської ради Кравченка Георгія, який посів ІІІ місце в І етапі V обласного конкурсу дитячої казки на тему: «Реальні мрії». Обласний конкурс дитячої казки проводиться щорічно з метою виявлення та підтримки талановитих дітей та учнівської молоді, сприяння розвитку української мови через призму художньої казки, становленню національної свідомості та здатності до творчої самореалізації обдарованих дітей. Завдання конкурсу – розвиток письменницьких та комунікативних здібностей, творчого нестандартного мислення та креативності літературно обдарованої молоді, заохочення дітей до написання казок, виявлення і підтримка юних авторів. Щира подяка класному керівнику 4 класу Жук Раїсі Миколаївні за підготовку талановитої молоді. Бажаємо юному письменнику творчої наснаги та подальших перемог.

                                                                                                                                                                        ... Читати далі »

Переглядів: 83 | Додав: Juliaa | Дата: 10.03.2023 | Коментарі (0)

                                                                                                   «Вистояли – переможемо!»
                                                          Інформаційні матеріали до річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну

Ключові повідомлення
                               Історична довідка
2014. Початок
26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим
та міста Севастополя
Повномасштабне вторгнення. Ета ... Читати далі »

Переглядів: 103 | Додав: Juliaa | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

Акваріумні рибки вважаються дуже корисними, а головне не вибагливими домашніми тваринками. Акваріум в будинку, за твердженням вчених, дуже позитивно впливає на організм дорослих і дітей.
Акваріум здатний створити в кімнаті спокійну атмосферу, яка просто необхідна, якщо в будинку є діти.
Психологи переконані, що малюк, який спостерігає за тим, як плавають його вихованці, аналізує їх поведінку і тим самим розвиває аналітичні здібності і увагу.
Акваріумні рибки розвивають вміння піклуватися про близьких. Крім того, турбота про рибок розвиває почуття відповідальності.
Наші дошкільнята створили акваріум самі.
Спочатку вони познайомилися з мешканцями акваріума, а потім малювали, клеїли та ліпили свої підводні царства.                                                  

                                                                                                                  ... Читати далі »

Переглядів: 91 | Додав: Juliaa | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

21 лютого, до Міжнародного дня рідної мови у Новознам‘янській гімназії класними керівниками 1-9 класів було проведено онлайн-мовні вікторини, уроки-подорожі «Стежками рідної мови», уроки-дослідження «До тебе, українська мово, душа моя лине». Учні активно взяли участь у мовних вікторинах, із радістю виконували завдання, які підготували класні керівники. 

Міжнародний день рідної мови – свято, яке нагадує про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. Українці знову виборюють це право зі зброєю в руках. За українську мову, національну ідентичність та право бути господарями на своїй землі гинуть кращі сини та доньки країни.

Вороги не одне століття знищували українські книги, культурні надбання, полювали на патріотичних відчайдухів, котрі на продовжували боротися проти намагань агресора відтворити на одвічно українських землях свої правила й закони. 

Як і раніше, очевидна істина: мова має значення. Це та руш ... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: Juliaa | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні. Цього дня вшановуємо пам’ять про тих співвітчизників, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності, інші загинули пізніше – у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

До цієї скорботної дати в Новознам’янській гімназії пройшли виховні години під гаслом «Небесна Сотня – перші Герої російсько-української війни». Маленькі першокласники виготовили паперових Ангелів, суворі старшокласники зі сльозами на очах читали вірші, присвячені нашим Героям. Пам’ять про Героїв жива.

                                                                                                           ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: Juliaa | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

Вітаємо учня 6 класу Новознам’янської гімназії Піщанської сільської ради Горба Дмитра з перемогою в обласному етапі Національного конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги». Бажаємо Дмитру творчої наснаги та подальших успіхів у всеукраїнському етапі конкурсу. Дмитре, так тримати! ... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: Juliaa | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

                                                                                                                                                                            ... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: Juliaa | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

Зима для птахів – це період великого випробування. Коли надворі починаються холоди, пташкам доводиться нелегко: ті, які не відлітають до теплих країв, змушені утеплювати своє житло і більше часу витрачати на пошуки їжі. Птахи потребують нашої допомоги. І найкращим подарунком для них стане годівничка з кормом. Вже котрий рік учні нашого закладу беруть активну участь в акції "Годівничка", мета якої привернути увагу учнівської молоді до життя зимуючих пернатих і необхідності їх підгодівлі. Кожен клас виготовив та розвісив годівнички на шкільній території та на деревах біля своїх осель. Учні дослідили "смаки" кожного виду зимуючих у нашій місцевості птахів, заготовили відповідні корми та регулярно засипають їх у годівнички, які з нетерпінням чекають на пернатих. Учні гімназії закликають всіх допомогти вижити в голодний і холодний час птахам, які взимку не залишають рідний край. Давайте всі разом збережемо пернатих друзів. Приєднуйтесь до нашої справи! Пам’ятайте: птахи взимку дуже сподіваються на вашу допомогу, а влітку обов’язково віддячать вам сторицею.

                                                                                                                                                                                       ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: Juliaa | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

Продовжуючі традиційні виховні години з національно-патріотичного виховання, що проходять у Новознам‘янській гімназії, 10 лютого було проведено виховну годину до Дня Соборності України «Моя країна крокує до Перемоги». На заході були присутні учні 5-9 класів, педагоги закладу освіти, а також військові Збройних Сил України із 503-го окремого батальйону морської піхоти (позивний «Демон» та позивний «Барні») та волонтери. Виховна година була проведена у затишній атмосфері. Під час живого спілкування із військовими учні ставили питання щодо сміливості воїнів, їхнього подвигу на передовій. Захисники поділилися цікавими історіями з передової, а діти заворожено слухали і пишалися тим, що мають можливість поспілкуватися із хоробрими захисниками Батьківщини. Зі словами подяки за їхній героїчний подвиг до бійців ЗСУ звернулася директор гімназії В. І. Бугаєць. Наприкінці заходу учасники виховної години зробили фото на згадку, а бійці подарували учням гімназії маленькі сувеніри з передової!

                                                                                                                                                                           ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: Juliaa | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

Учні Новознам’янської гімназії долучилися до Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2023», що проходить цього року в дистанційному форматі. У фестивалі взяли участь учні 5-9 класів. Діти охоче проявляють інтерес до природи, щиро захоплюються її красою, радіють спілкуванню з довкіллям. Спілкуючись з природою, юні натуралісти знаходять незвичайні та чарівні моменти життя навколишнього середовища і фіксують їх в об’єктиві своєї фотокамери. За результатами фестивалю в номінації "Краща фоторобота" призові місця посіли учні 6 класу Горб Дмитро та Біляков Єгор, учні 8 класу Данилейко Данііл та Білий Владислав. Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії та впевненості у подальших конкурсних випробуваннях.

                                                                                                                                                                                 ... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: Juliaa | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 83 84 »