Меню сайту

Гаряча лінія

Гаряча лінія

Форма входу

Пошук

Календар

«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Серпень » 19 » Робота НВК під час карантину
10:18
Робота НВК під час карантину

Особливості організації освітнього процесу

Шановні батьки!

Адміністрація Новознам’янського НВК просить батьків у звичному режимі готуватися до початку навчального року. Всі зміни, які чекають і учнів, і учителів, ми продумаємо так, щоб всім було зручно і комфортно працювати

1. У 2020/2021 н.р. запроваджується гнучка структуру навчального року, яка передбачає можливість внесення змін до термінів проведення канікул, початку та завершення навчальних семестрів, з урахуванням епідеміологічної ситуації на певній території.

Режим роботи Новознамянського НВК, включаючи початок занять, перерви та тривалість уроків, буде змінено, про що Ви, шановні батьки, будете повідомлені завчасно (25 серпня).

2. Так як проведення масових заходів забороняється, то свято Першого дзвоника буде проведено для учнів 1 та 9 класів на подвірї школи, а для 2-8 класів в класних кімнатах за індивідуальним планом класного керівника.

3. Батьки учнів, які належать до категорій, яким не рекомендовано перебування в закладах освіти (особам із хронічними легеневими хворобами; особам, які мають розлади імунної системи; особам із захворюванням на цукровий діабет тощо), мають право продовжити навчання за формами здобуття освіти, що максимально відповідають потребам їхнього захисту та безпеки (наприклад, екстернатна, сімейна (домашня) або дистанційна форми здобуття освіти).

4. В класах створюються умови для дотримання безпечної соціальної дистанції. За сприятливих погодних умов заняття з окремих предметів будуть відбуватися  на відкритому повітрі.

5. На початку 2020/2021 н.р. буде виявлено рівень опанування учнями навчального матеріалу, яким учні оволодівали під час дистанційного навчання та організовано систематизацію та узагальнення о матеріалу.

6. Група подовженого дня в Новознам’янському НВК буде діяти згідно з Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину, затвердженими постановою Головного державного санітарного лікаря України.

7. В школі створено місця для дезінфекції рук, є засоби дезінфекції, контейнери для використаних засобів індивідуального захисту.

8. Шановні батьки! Звертаємо Вашу увагу на організацію питного режиму учнів школи із використанням індивідуального або одноразового посуду. Просимо забезпечити ваших дітей до початку навчального року спеціальними пляшками для води або кулерами для балонів з водою.

9. Організація харчування учнів НВК забезпечено відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короновірусної хвороби (СОVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України.

                                                                                                                                           З повагою, директор школи В. І. Бугаєць

Переглядів: 193 | Додав: Juliaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: