Меню сайту

Гаряча лінія

Гаряча лінія

Форма входу

Пошук

Календар

«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Серпень » 19 » Розяснення освітнього процесу під час карантину
10:24
Розяснення освітнього процесу під час карантину

Розяснення

для батьків щодо організації освітнього процесу

2020/2021 н.р.

Шановні батьки!

2020/2021 навчальний рік у Новознамянському НВК розпочнеться відповідно до особливостей епідеміологічної ситуації на території села Нова Знамянка  та Кременчуцького району, а саме:

1) «зелений», «жовтий» або «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки - відвідування закладів освіти здобувачами загальної середньої освіти дозволено в звичайному режимі;

2) «червоний» рівень епідемічної небезпеки - відвідування закладів освіти здобувачами загальної середньої освіти заборонено, а отже, освітній процес забезпечується з використанням технологій дистанційного навчання.

Рішення щодо особливостей організації освітнього процесу у закладах освіти в умовах «зеленого», «жовтого» або «помаранчевого» рівнів епідемічної небезпеки приймає педагогічна рада закладу освіти з урахуванням Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короновірусної хвороби (СОVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 30.07.2020 № 42.                                                            

Особливості відвідування Новознамянського НВК

1. Вхід до Новознамянського НВК учням та працівникам навчального закладу буде можливий лише у захисній масці або респіраторі. На заняттях захисні маски або респіратори можна не використовувати, але під час пересування приміщеннями школи носіння масок є обов’язковим. 

         Шановні батьки, просимо забезпечити своїх дітей захисними масками!

2.  На вході до школи сестра медична буде проводити температурний скринінг. При виявленні осіб з температурою понад 37,2 останні будуть направлятися в спеціально обладнану кімнату, а дані про стан здоровя буде повідомлено батькам та передано до відповідних медичних інстанцій.

3. У період адаптивного карантину до школи не допускатимуть батьків або супроводжуючих осіб – крім тих, які супроводжують осіб з інвалідністю. Батьки можуть довести дитину до воріт школи, де учнів буде зустрічати черговий працівник школи, який допоможе учням 1-4 класів зорієнтуватися в шкільному просторі. Батьки мають право в телефонному режимі отримувати інформацію від класного керівника про прихід своєї дитини до школи, класу тощо.

4. У період адаптивного карантину особи, які не пов’язані з навчальним процесом, пропускаються на територію школи за погодженням з директором школи або особи, що його заміняє за наявності захисної маски.

5. Прохід територією школи та її подвір’ям дозволено лише учасникам освітнього процесу НВК. Без відповідного дозволу адміністрації школи знаходження на території школи і прохід нею в урочний та позаурочний час стороннім особам забороняється.

6. Перед заняттями класний керівник опитуватиме учнів свого класу щодо їхнього самопочуття. Тих, у кого буде виявлено симптоми гострих респіраторних захворювань, невідкладно направлятимуть до медпрацівника школи для огляду.

7. Під час уроків піти зі школи дозволяється з дозволу представника адміністрації та медичного працівника.

8. Спілкування учителів з батьками на час карантинних заходів відбувається в телефонному режимі, за допомогою інших електронних засобів звязку. Класні керівники та батьки зобов’язані надати повну інформацію щодо способів зв’язку між собою (номер телефону, електронну пошту, viber та ін.)

                                                                                                                                           З повагою, директор школи В. І. Бугаєць

Переглядів: 180 | Додав: Juliaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: